Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

 

Candice Accola
 
ALAPOK
CANDICE ACCOLA 1987. május 13-án született, Orlando, Frlorida államban, itt is nőtt fel apjával aki doktor. Amerikai színésznő és énekes, eddigi legjobb szerepét a The Vampire Diaries-ban kapta.
KARRIERJE

Candice a Pirate Camp című 2007-es filmben tűnt fel először. AZUTÁN VENDÉGSZEREPLŐKÉNTfeltűnt a How I met your mother-ben (Így jártam anyátokkal), Supernatural-ben(Odaát) és a Greek-ben.
Továbbá szerepeket kapott egyéb filmekben is mint az On the doll, Juno, Deadgirl és X's & O's-ban.

Accola a Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert-ben és a Hannah Montana: The movie-ban is részt vett mint háttérénekes.

2008-BAN megjelent első albuma, It's Always the Innocent Ones.

JELENLEG Caroline Forbes-t alakítja a The vampire diaries-ban.

ACCOLA A KÖZELJÖVŐBEN szerepelni fog a Kingshigway-ben és a The Truth about angels-ben.

 SZEREPEI

FILMEK, SOROZATOK:
2007:
Pirate Camp - Annalisia/Tom
How I met your mother - Amy
Juno - Laboratóriumi partner
On the Doll - Melody
X's & O's - Gwen barátja

2008:
Deadgirl - JoAnn
Hannah Montana concert - háttérénekes

2009:
Supernatural - Amanda Heckerling
Greek - Alice
Hannah Montana: The movie: háttérénekes
Kingshigway - Sophia
The Truth About Angels - Caitlin Stone
The vampire Diaries - Caroline Forbes

 

 

Ian Somerhalder
 
ALAPOK
IAN JOSEPH SOMERHALDER 1978, december 8-án született, Covington-ban, Louisiana államban, Edna és Robert Somerhalder fiaként. Van egy bátyja, Joshua Barnes hivatásos kerékpáros, és egy nővére, Robin, hírközvetítő. 
Apja ereiben Francia és Angol vér csörgedezik, míg anyjában Ír és Choctaw. Anyja egy disznófarmon nőtt fel Mississippi-ben.

A VEZETÉKNEVE "SOMERHALDER" Az adoptált dédapjától származik, aki egy nagyon gazdag földbirtokos volt. Később úrnőjével összeházasodott, és a született gyermeküknek a Somerhalder nevet választották.

SOMERHALDER SZÜLEI ELVÁLTAK, mikor ő 13 éves volt. Az anyjával nőtt fel, aki nagyon spirituális egyéniség volt, emiatt is vitaminokban gazdagon és organikus ételeken nevelkedett a kicsi Ian.
Ian azt mondta "A bébiételem valószínüleg valami kéeszöld algából készülhetett, nagyjából mikor 3 éves voltam. Sosem volt cukrom (vagy sosem voltam cukros). Nem ettem soha fehérkenyeret, vagy fehér-liszt készítméynt."
 KARRIER
Somerhalder anyja bátorításával elkezdte karrierjét már 10 évesen. Modelkedett New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban. Olyan márkákat reklámozott mint Calvin Klein, American Eagle, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace. Sokáig a Guess(?) reklámarca volt. Csatlakozott egy modellügynökséghez is, a DNA Model Management-hez New Yorkban, és a Priscilla's Model Management-hez sydney, Australiaban.
 MUNKÁSSÁGA
  ELSŐ LÉNYEGESEBB SZEREPLÉSE a The Rules of Attractionban volt, ami Roger Avary adaptációja alapján készült a Bret Easton Ellis novellához hasonlóan.
Televiziós megjelenései közé tartozik a Smallville, amiban Adam Knight-ot alakítja, aki halott, de egy különleges gyógyszer miatt mégis életképes. Következő a CSI. Miami helyszínelők, Law & Order: Special Victims Unit, CSI: Crime Scene Investigation, Now and Again és a The Big easy.

A LEGFONTOSABB SZEREPE EGYBEN EDDIG A LEGJOBB A Lost első évadában volt ahol Boone Carlyle-t alakította. Igaz, az első évadban meghalt, de álmokban és visszatekintésekben visszatért a 2. és 3. évadban is. 

2006-BAN SZEREPELET 
a PUlse-ban, ami egy japán horrorfilm feldolgozása volt. Kollégái a filmben Kristen Bell és Christina Millian voltak. A film nem volt nagyon felkapott, és nem aratott nagy sikert, mégis az első héten elég sok jegy elkellt a mozijegypénztáraknál.

2006. MÁJUSÁBAN a DNA Models' Top 10es listájában volt.

2009 SZEPTEMBERÉBEN szerepelt a THe Tournament című filmben ahol egy merénylőt alakított. 2009 októberében főszerepre volt hivatalos egy gótikus filmbe a "Cradlewood"-ba amit Harry Weinmann rendezett.
 FILMJEI
 KATT IDE

 

 

 

Paul Wesely

 
ALAPOK
1982. július 23-án született, amerikai színész, leghíresebb alakítása Aaron Corbett volt az ABC Family-ben, továbbá szerepelt a miniszériában, a Fallen-ben , és Stefan Salvatoreként a The vampire diraies-ban.
ÉLETE ÉS KARRIERJE
Wesley Paul Thomas Wasilewski néven született New Brunswick, New Jersey-ben, és Marlboro, New Jersey-ben nőtt fel. Szülei Agnieszka és Thomas Wasilewski még születése előtt érkeztek az államokba Lengyelországból. 
Van egy nővére Monika és két huga Julia és Leah.
Wesley a Christian Brothers Academy-ra járt Lincroft, New Jersey-ben és a Marlboro Hight School-ban végezte tanulmányait. Míg a középiskolába járt bekerült a The Guiding Light című szappanoperába ahol Max Nickersont alakította. Ezek után a Marlboro High School
 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 23908
Hónap: 175
Nap: 12